arrangementen

Lente arrangement - Bereid je lichaam voor op de zon!115 €

Laat de koude, kille dagen achter je met een relaxerende rugbehandeling, een massage van een half uur en een mini gelaatsverzorging. Dit sluiten we af met een manicure of pedicure en het lakken van de nagels in een kleur naar keuze, terwijl je geniet van een frisse heerlijke ice-tea!

Zomerarrangement 115 €

Laat lichaam en geest volledig ontspannen met een uitgebreide gelaatsverzorging (met huidanalyse) die overgaat in een volledige lichaamsmassage. Als afsluiter om de relaxatie compleet te maken kan je kiezen tussen een spa manicure of spa pedicure.

Herfstarrangement 115 €

In een aangenaam geurende omgeving kan je genieten van een mini gelaatsverzorging die overgaat in een volledige lichaamsmassage. Daarna wordt je rug extra in de watten gelegd met een zoutpeeling en pakking waarbij hydratatie centraal staat. Tenslotte heb je de keuze tussen een mini manicure/pedicure, terwijl je geniet van een heerlijke appelthee.

Winterarrangement - Ontsnap de koude winterdagen!115 €

In een heerlijk warme ruimte kan je genieten van een volledige, relaxerende Hot Stone lichaamsmassage en een gelaatsverzorging die jezelf weer in balans brengt. Daarna heb je de keuze tussen een spa pedicure of spa manicure terwijl je geniet van een heerlijk warm drankje.